Muut tuotteet

Frozen Yoghurt

Smoothies

Slush

Focaccia

Muut tuotteet

Tarjoamme jäätelön, kahvin ja erilaisten juomien myyntiin kaikki tarvittavat raaka-aineet, laitteet, pakkaukset ja tarvikkeet.

Kaikki edustamme tuotteet ja mahdollisuudet eivät ole esillä nettisivuilla, joten kerro meille tarpeesi niin autamme mielellämme.

Frozen Yoghurt

Jo Suomessakin pikkuhiljaa huippusuosittu Frozen Yoghurt on tullut jäädäkseen. Tarjoamme kahviloille ja ravintoloille monta mahdollisuutta tehdä tuottavaa ja trendikästä Frozen Yoghurt kauppaa kunkin yksilöidyn tarpeen mukaisesti.

Uutuusvalikoimassa nyt 5L astiassa naturel Jogurttijäätelö, jota voit tarjota perinteiseen tapaan vitriinimyyntinä tai jälkiruokalistalla tuunaamalla oman makumaailman lisukkeiden avulla.

Valikoimastamme löytyy myös raaka-aineet, laitteet ja tarvikeet Frozen Yoghurtin valmistamiseen esim. kahvilassa tai muussa myyntipisteessä. Laitevaihtoehtoja löytyy pienistä pöytälaitteista lähtien jokaiseen tarpeeseen.

Valmistamiseen tarvitset meiltä saatavan raaka-aineen lisäksi vain maitoa ja joissain resepteissä myös luonnonjogurttia.

Tarjoamme myös Frozen Yoghurt myyntiin tarvittavat lisukkeet sekä kipot, kupit ja lusikat tarvittaessa myös omalla painatuksella.

Kerro meille tarpeesi niin tarjoamme juuri Teidän kannalta sopivimman mallin Frozen Yoghurt myynnin aloittamiseksi tai kehittämiseksi.

Smoothies

Tarjoamme myös Smoothie-juomien osalta erilaisia ratkaisuja kunkin yrityksen tarpeen mukaan.

Valikoimassamme Simplyn laadukkaat Smoothiekonsentraatit, jotka valmistettu aidoista hedelmistä ja marjoista ilman keinotekoisia makuaineita.

Valmistus tapahtuu helposti ja kätevästi slush-koneessa tai blenderillä.

Tarjoamme molemmat laitevaihtoehdot käyttöönne joko erittäin kilpailukykyisellä hankintahinnalla tai vuokrausmahdollisuudella.

Kysy myös reseptiikkaa Smoothies-juomien valmistamiseen sorbeteistamme.

Slush-juomat (Granita)

Tee hyväkatteista lisämyyntiä raikkaiden jääjuomien avulla.

Valikoimastamme hyvä valikoima slush-juomia, myös neutraalijuomapohja, joka sopii mainiosti drinkkien valmistamiseen ja jälkimaustettavien jääjuomien pohjaksi.

Tuoteryhmä sopii erityisesti nuoria asiakkaita palveleville yrityksille ja kesäsesonkipaikoille.

Tarjoamme myös laitteet erittäin kilpailukykyisillä hankintahinnoilla tai vaihtoehtoisesti vuokrausmahdollisuudella.

Focaccia-leivät

Italialaistyyppiset Focaccia-leivät tuotamme Toscanalaiseen leivontaan erikoistuneelta leipomolta.

Focacciat ovat käyttövalmiita kypsiä pakasteita, jotka sopivat monentyyppisen kahvilan ja ravintolan valikoimiin.

Tuotteet on helppo sulattaa vaikka yksi kerrallaan ja ovat käyttövalmiita tarvittaessa suoraan pakasteesta uunin kautta kuumentamalla.

Monikäyttöiset Focacciat sopivat myytäväksi sellaisenaan, täytettynä paikanpäällä tai monenlaiseen lisuketarkoitukseen.

Valimoimissa Focacciaa eri kokoisina ja eri täytteillä sekä Toscanalaistyyppinen esipaistettu pizzapohja ja täyttämistä vaille oleva annos calzone –pizzatasku.

COPYRIGHT © Sweet Life Oy