Kahvit

Kuumat juomat

Makusiirapit

Pakkaukset

Italialaiset laatukahvit

Caffé Pascucci on huippulaatuisten kahvien paahtimo, joka sijaitsee Monte Cerignone nimisessä kylässä Italiassa lähellä San Marinoa. Paahtimo sijaitsee n. 600 metrin korkeudella maan pinnasta omaten optimaaliset ilmasto-olosuhteet kahvin käsittelyyn. Pascucci on erikoistunut palvelemaan ravintola-, kahvila- ja hotellisektoria, eikä sen kahveja myydä vähittäiskaupoissa.

Caffé Pascuccin huippukorkea laatu on tunnustettu ympäri maailman ja se perustuu vahvan osaamisen ja kokemuksen lisäksi kolmeen perusasiaan;

VAIN PARAS RAAKAKAHVI KELPAA RAAKA-AINEEKSI PERINTEINEN TUOTANTOTAPA (epäsuora tuli ja hidas paahto) KORKEAN TEKNOLOGIAN HYÖDYNTÄMINEN PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN

GOLDEN SACK DEG.
Pascuccin paras sekoitus laadukkaan espresson valmistamiseen. Sisältää enimmäkseen pestyä Arabicaa ja hivenen Robustaa takaamaan parhaan creman ja oikean värin. Kofeiinipitoisuus vain n. 1,5%.

Papu 1kg pss
Espressojauhatus optimoitu espressokeittimille 250g prk

COLUMBIA LIGHT SUPREMO
Vaaleapaahtoinen, miellyttävä ja tasapainoinen gourmet-kahvi suodatettavaksi tai pressopannuun. 100% pestyä Kolumbialaista Arabicaa. Kofeiinipitoisuus alle 1%.

Suodatinjauhatus optimoitu pressopannulle 250g pss

BRAZIL SANTOS FLOR CHOCOLATE
Täyteläinen, kermamaisen pehmeä, miedosti suklainen jälkimaku. 100% Brasilialaista Arabicaa, makean intensiivinen tuoksu ja pehmeän pyöreä maku. Suodatin ja pressopannukäyttöön. Kofeiinipitoisuus. n. 1,5-1,8%.

Suodatinjauhatus optimoitu pressopannulle 250g pss

FILTER COFFEE BREAKFAST
Korkealaatuinen 100% Arabicasekoitus, miellyttävä maku. Suodatinkahvilaitekäyttöön.

Suodatinjauhatus 70g pss

Kuumat juomat

 

Makusiirapit

Simply makusiirapit sopivat erinomaisesti kahvien ja muiden juomien sekä jälkiruokien ja leivonnaisten maustamiseen.

Simply Makusiirapit on pakattu 1 litran käteviin ja kevyisiin muovipulloihin, joihin tarjoamme myös 10ml annostelunokan.

Muovipullot ovat helppoja käsitellä ja riskittömiä työpisteessä rikkoutumisen suhteen.

Tärkeimpänä ominaisuutena kuitenkin luonnollisen puhdas maku ja hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras tuote.

Valikoimissa tällä hetkellä 8 suosituinta makua Vaniljasta Hasselpähkinään.

Pakkaukset

Tarjoamme jäätelön, kahvin ja erilaisten juomien myyntiin tarkoitettuja kertapakkauksia erittäin kilpailukykyisin ehdoin suoraan päämiehiltämme Italiasta.

Varastovalikoimastamme löytyvät jäätelön myyntiin annoskipot, lusikat ja muut tarvikkeet, kahvin take away mukit ja Smoothie- ja Slush mukit ja pillit.

Tilausvalikoimissa erittäin kattava ja laaja valikoima erilaisia pakkauksia myös omalla painatuksella. Tarjoamme mahdollisuuden erittäin pieniin kertaeriin myös omapainatustuotteissa.

Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa myös pakkauksen ulkoasun puolestanne.

Kysy lisää.

COPYRIGHT © Sweet Life Oy