Jäätelöt

Frozen Yoghurt

Jälkiruokakastikkeet

Pakkaukset

Ristorante Premium

Ristorante Premium -sarjan tuotteet on kehitetty erityisesti ravintoloiden korkeatasoiseen jälkiruokakäyttöön.

Sarjan tuotteet valmistetaan artesaanitapaan käyttämällä ainoastaan parhaita saatavilla olevia raaka-aineita ja tarkkaan hiottua reseptiikkaa.

Ainutlaatuisen täyteläinen maku saadaan korkealaatuisten raaka-aineiden lisäksi oikealla valmistustekniikalla ja erikoislaitteilla. Täyteläiset artesaanijäätelöt sisältävät reilusti vähemmän ilmaa tavallisiin jäätelöihin verrattuna. Aito artesaanijäätelö painaa jopa 50% tehdasjäätelöitä enemmän.

Cafe Premium

Café Premium -sarja on sekoitus italialaisia klassikoita ja uusia hittituotteita. Tuotteet ovat italialaisittain “variegato” tyyppisiä, toisinsanoen jäätelöt kruunataan suklaalla, kekseillä, marjoilla tai kastikkeilla jättäen tuotteeseen ainutlaatuisen viimeistellyn ulkonäön sekä houkuttelevan maku- ja väriyhdistelmän.

Nämä jäätelöt myyvät itse itsensä kun tuotteet ovat esillä ja asiakkaan nähtävillä.

Dolze & Freddo

Dolze & Freddo käsin valmistetut artesaanijäätelöt saatavilla myös kuluttajapakkauksissa.

Dolze & Freddo –tuoteperhe kattaa suosituimmat klassikot ja unohtumattomimmat makuyhdistelmät kätevässä 0,5 litran pakkauskoossa.

Nämä huippulaatuiset jäätelöt on valmistettu parhaista saatavilla olevista raaka-aineista ja puhtaasta kotimaisesta maidosta.

Uskomattoman täyteläisestä mausta huolimatta artesaanijäätelöt sisältävät rasvaa vain keskimäärin 8% ja sorbetit jopa alle 1%.

Frozen Yoghurt

Jo Suomessakin pikkuhiljaa huippusuosittu Frozen Yoghurt on tullut jäädäkseen. Tarjoamme kahviloille ja ravintoloille monta mahdollisuutta tehdä tuottavaa ja trendikästä Frozen Yoghurt kauppaa kunkin yksilöidyn tarpeen mukaisesti.

Uutuusvalikoimassa nyt 5L astiassa naturel Jogurttijäätelö, jota voit tarjota perinteiseen tapaan vitriinimyyntinä tai jälkiruokalistalla tuunaamalla oman makumaailman lisukkeiden avulla.

Valikoimastamme löytyy myös raaka-aineet, laitteet ja tarvikeet Frozen Yoghurtin valmistamiseen esim. kahvilassa tai muussa myyntipisteessä. Laitevaihtoehtoja löytyy pienistä pöytälaitteista lähtien jokaiseen tarpeeseen.

Valmistamiseen tarvitset meiltä saatavan raaka-aineen lisäksi vain maitoa ja joissain resepteissä myös luonnonjogurttia.

Tarjoamme myös Frozen Yoghurt myyntiin tarvittavat lisukkeet sekä kipot, kupit ja lusikat tarvittaessa myös omalla painatuksella.

Kerro meille tarpeesi niin tarjoamme juuri Teidän kannalta sopivimman mallin Frozen Yoghurt myynnin aloittamiseksi tai kehittämiseksi.

Jälkiruokakastikkeet

Jälkiruokakastikkeemme kattavat jokaisen kahvilan ja ravintolan yksilöidyn tarpeen.

Valikoimissa Simplyn täyteläiset ja erittäin laadukkaat jenkkityyppiset Tumma Suklaa, Toffee ja Valkosuklaakastikkeet sekä Mec3 valikoimista italialaistyyppiset Pähkinäsuklaa-, Vanilja-, Mansikka- ja Lakritsikastikkeet.

Kastikkeet kätevissä 1kg muovipulloissa.

Pakkaukset

Tarjoamme jäätelön, kahvin ja erilaisten juomien myyntiin tarkoitettuja kertapakkauksia erittäin kilpailukykyisin ehdoin suoraan päämiehiltämme Italiasta.

Varastovalikoimastamme löytyvät jäätelön myyntiin annoskipot, lusikat ja muut tarvikkeet, kahvin take away mukit ja Smoothie- ja Slush mukit ja pillit.

Tilausvalikoimissa erittäin kattava ja laaja valikoima erilaisia pakkauksia myös omalla painatuksella. Tarjoamme mahdollisuuden erittäin pieniin kertaeriin myös omapainatustuotteissa.

Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa myös pakkauksen ulkoasun puolestanne.

Kysy lisää.

COPYRIGHT © Sweet Life Oy