Italialaiset laatukahvit

Caffé Pascucci on huippulaatuisten kahvien paahtimo, joka sijaitsee Monte Cerignone nimisessä kylässä Italiassa lähellä San Marinoa. Paahtimo sijaitsee n. 600 metrin korkeudella maan pinnasta omaten optimaaliset ilmasto-olosuhteet kahvin käsittelyyn. Pascucci on erikoistunut palvelemaan ravintola-, kahvila- ja hotellisektoria, eikä sen kahveja myydä vähittäiskaupoissa.

Caffé Pascuccin huippukorkea laatu on tunnustettu ympäri maailman ja se perustuu vahvan osaamisen ja kokemuksen lisäksi kolmeen perusasiaan;

VAIN PARAS RAAKAKAHVI KELPAA RAAKA-AINEEKSI PERINTEINEN TUOTANTOTAPA (epäsuora tuli ja hidas paahto) KORKEAN TEKNOLOGIAN HYÖDYNTÄMINEN PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN

GOLDEN SACK DEG.
Pascuccin paras sekoitus laadukkaan espresson valmistamiseen. Sisältää enimmäkseen pestyä Arabicaa ja hivenen Robustaa takaamaan parhaan creman ja oikean värin. Kofeiinipitoisuus vain n. 1,5%.

Papu 1kg pss
Espressojauhatus optimoitu espressokeittimille 250g prk

COLUMBIA LIGHT SUPREMO
Vaaleapaahtoinen, miellyttävä ja tasapainoinen gourmet-kahvi suodatettavaksi tai pressopannuun. 100% pestyä Kolumbialaista Arabicaa. Kofeiinipitoisuus alle 1%.

Suodatinjauhatus optimoitu pressopannulle 250g pss

BRAZIL SANTOS FLOR CHOCOLATE
Täyteläinen, kermamaisen pehmeä, miedosti suklainen jälkimaku. 100% Brasilialaista Arabicaa, makean intensiivinen tuoksu ja pehmeän pyöreä maku. Suodatin ja pressopannukäyttöön. Kofeiinipitoisuus. n. 1,5-1,8%.

Suodatinjauhatus optimoitu pressopannulle 250g pss

FILTER COFFEE BREAKFAST
Korkealaatuinen 100% Arabicasekoitus, miellyttävä maku. Suodatinkahvilaitekäyttöön.

Suodatinjauhatus 70g pss

COPYRIGHT © Sweet Life Oy