Frozen Yoghurt

Jo Suomessakin pikkuhiljaa huippusuosittu Frozen Yoghurt on tullut jäädäkseen. Tarjoamme kahviloille ja ravintoloille monta mahdollisuutta tehdä tuottavaa ja trendikästä Frozen Yoghurt kauppaa kunkin yksilöidyn tarpeen mukaisesti.

Uutuusvalikoimassa nyt 5L astiassa naturel Jogurttijäätelö, jota voit tarjota perinteiseen tapaan vitriinimyyntinä tai jälkiruokalistalla tuunaamalla oman makumaailman lisukkeiden avulla.

Valikoimastamme löytyy myös raaka-aineet, laitteet ja tarvikeet Frozen Yoghurtin valmistamiseen esim. kahvilassa tai muussa myyntipisteessä. Laitevaihtoehtoja löytyy pienistä pöytälaitteista lähtien jokaiseen tarpeeseen.

Valmistamiseen tarvitset meiltä saatavan raaka-aineen lisäksi vain maitoa ja joissain resepteissä myös luonnonjogurttia.

Tarjoamme myös Frozen Yoghurt myyntiin tarvittavat lisukkeet sekä kipot, kupit ja lusikat tarvittaessa myös omalla painatuksella.

Kerro meille tarpeesi niin tarjoamme juuri Teidän kannalta sopivimman mallin Frozen Yoghurt myynnin aloittamiseksi tai kehittämiseksi.

COPYRIGHT © Sweet Life Oy